aleo solar biedt op de vakbeurs Solar Solutions (Haarlemmermeer, 22 en 23 maart) haar PERC zonnepanelen met 300W (volledig zwart) en 310W aan met 25 jaar productgarantie.
16.03.17

Gemoedsrust, dat is het sleutelwoord waarmee aleo solar haar oplossingen op de vakbeurs Solar Solutions (stand D12) voorstelt.
Betrouwbare producten met PERC-technologie, alsook de know-how en de financiële stabiliteit van het moederbedrijf, Sino-American Silicon Products (SAS), zijn een waarborg voor deze gemoedsrust.

60-cellige zonnepanelen van 300W (volledig zwart) en 310W met een productgarantie van 25 jaar
Sinds 2014 is aleo één van de toonaangevende ondernemingen in de PV-industrie inzake PERC-zonnepanelen. Dit is in het bijzonder te danken aan de CELCO-technologie van het moederbedrijf SAS, wiens leiderschap onlangs in het recentste rapport met technologische evalutatie van EnergyTrend bevestigd werd. aleo solar toont 2 hoogrendementszonnepanelen – made in Germany – die volop beschikbaar zijn voor verkoop. Het volledig zwarte zonnepaneel van 300W zal op basis van esthetiek, prestaties en garanties voornamelijk bij veeleisende residentiële klanten in de smaak vallen. Voor grotere projecten, zal het zonnepaneel met 310W dan weer een maximale optimalisatie van de beschikbare ruimte toelaten.

aleo verzekert haar partners van stevige fundamenten inzake product, technologie en het leiderschap van het moederbedrijf SAS.
Sinds 2014 maakt aleo solar deel uit van de SAS-groep. Deze onderneming, met als kernactiviteit de productie van wafers voor de halfgeleidermarkt, is sinds de oprichting in 1981 één van de belangrijkste spelers in de sector. SAS heeft overigens net haar positie in de markt versterkt : dankzij de overname van Sunedison in 2016, is het nu de nummer 3 wereldwijd. In de PV-branche is de groep dan weer gekend voor de uitmuntende producten in elke laag van de waardeketen, en in het bijzonder inzake hoge-rendementstechnologie zoals PERC, waar de ervaring van SAS teruggaat tot in de jaren 80. De opgezette structuur van de PV-afdeling op basis van onafhankelijke ondernemingen, van waferproductie tot project-ontwikkeling, geeft flexibiliteit en veerkracht aan de groep. SAS heeft zich ook geëngageerd om de ontwikkeling inzake PERC nog verder te zetten, en daarbij boven zichzelf uit te stijgen. De financiële stabiliteit van de onderneming laat zelfs toe om externe groei te betrachten, ook in de PV-branche. De boodschap van aleo gedurende de vakbeurs Solar Solutions is dan ook duidelijk : het verdedigen van een lange-termijn benadering van ons vak, gebaseerd op uitmuntende producten, know-how, technologische innovatie en financiële stabiliteit.

Over aleo solar
aleo solar GmbH produceert high-performance zonnepanelen in Prenzlau (Brandenburg, Duitsland) en is een systeemleverancier voor de internationale fotovoltaïsche markt. Met ongeveer 330 medewerkers en ervaring in de productie sinds 2001 heeft het bedrijf enorme know-how in de productie van zonnepanelen. Sinds 2014 maakt aleo solar onderdeel uit van de producent van elementen en zonnecellen, SAS (Sino American Silicon Products Inc.), met haar hoofdkantoor in Taiwan Hsinchu. Derhalve behoort aleo solar tot een groot producent in de zonne-energie die het complete scala van de fotovoltaïsche waardeketen afdekt – van ontwikkeling en de productie van ingots , wafers en cellen met hoog vermogen tot de levering van het complete zonnepaneel.

Over SAS
SAS (Sino-American Silicon Products Inc.), opgericht in 1981, is in eigen land op dit moment de grootste leverancier van 3″ ~ 12″ wafers , in het bezit van eigen complete productielijnen. Belangrijke producten zijn halfgeleiders, zonne-energie en saffier, waarbij de toepassing reikt van zonne-energie, fotovoltaïek en de dagelijkse energievoorziening. Dankzij de inzet van het managementteam en het voltallige personeel, breekt SAS met zijn activiteiten continu records. Of het nu de levering van technologie en informatie betreft, de gezamenlijke ontwikkeling van producten of de kwaliteit van verkoop en service, SAS is in binnen- en buitenland gewaardeerd bij klanten en is bekroond tot beste verkoper van het jaar. In 2011 bekleedde SAS de derde plaats in de INFO TECH TOP 100 van Business Next Magazine Taiwan.