“bankability” van aleo panelen aangetoond
26.10.16

Bloomberg New Energy Finance heeft aleo solar onlangs benoemd tot “Tier-1-producent” van zonnepanelen. “We weten zeker dat deze beoordeling, samen met onze continue kwaliteitsinspanningen, zal leiden tot een nog eenvoudiger financieringsproces voor al onze internationale klanten,” zegt William Chen, CEO van aleo solar GmbH.

Vorig jaar al werd de financierbaarheid van aleo zonnepanelen ook bevestigd door een onderzoek van SgurrEnergy: na een gedetailleerde inspectie werd de geautomatiseerde productie van aleo solar met centrale processtappen beoordeeld als toonaangevend op de markt. Het onderzoek stelt dat aleo solar voorligt op andere producenten wat betreft het aanbrengen en combineren van hoogwaardige cellen en de uitgebreide inspecties in de productielijn. De garantievoorwaarden liggen ook boven de standaard in de bedrijfstak. Volgens de specialisten in hernieuwbare energie van SgurrEnergy voldeed aleo solar aan alle relevante industrienormen in zijn productieprocessen en werd beschouwd als een voorbeeld van “best practice” voor de fotovoltaïsche industrie.

Ook werd de productie van zonnepanelen door aleo solar GmbH in een EU-project getest met de hoogste beoordeling. De testen van het EU-project Consumer Learn Engage Adopt Renewable energy home solutions (CLEAR) concentreerden zich op de afzonderlijke productiestappen, de controleprocedures voor de productie en de kwaliteitscontrole na de productie. Naast de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest laten zes van zijn Europese partnerorganisaties de productielocaties voor zonnepanelen van toonaangevende producenten controleren als bestanddeel van het EU-project CLEAR. Onafhankelijke fotovoltaïek-experts hebben fabrieken bezocht van 17 ondernemingen en de afzonderlijke productiestappen gecontroleerd. aleo solar werd onder andere het best beoordeeld, als gepubliceerd door Stiftung Warentest, voor zowel de productie van de panelen als voor het kwaliteitsmanagement.

Over aleo solar
aleo solar GmbH produceert high-performance zonnepanelen in Prenzlau (Brandenburg, Duitsland) en is een systeemleverancier voor de internationale fotovoltaïsche markt. Met ongeveer 330 medewerkers en ervaring in de productie sinds 2001 heeft het bedrijf enorme know-how in de productie van zonnepanelen. Sinds 2014 maakt aleo solar onderdeel uit van de producent van elementen en zonnecellen, SAS (Sino American Silicon Products Inc.), met haar hoofdkantoor in Taiwan Hsinchu. Derhalve behoort aleo solar tot een groot producent in de zonne-energie die het complete scala van de fotovoltaïsche waardeketen afdekt – van ontwikkeling en de productie van ingots , wafers en cellen met hoog vermogen tot de levering van het complete zonnepaneel.

Over SAS
SAS (Sino-American Silicon Products Inc.), opgericht in 1981, is in eigen land op dit moment de grootste leverancier van 3″ ~ 12″ wafers , in het bezit van eigen complete productielijnen. Belangrijke producten zijn halfgeleiders, zonne-energie en saffier, waarbij de toepassing reikt van zonne-energie, fotovoltaïek en de dagelijkse energievoorziening. Dankzij de inzet van het managementteam en het voltallige personeel, breekt SAS met zijn activiteiten continu records. Of het nu de levering van technologie en informatie betreft, de gezamenlijke ontwikkeling van producten of de kwaliteit van verkoop en service, SAS is in binnen- en buitenland gewaardeerd bij klanten en is bekroond tot beste verkoper van het jaar. In 2011 bekleedde SAS de derde plaats in de INFO TECH TOP 100 van Business Next Magazine Taiwan.

hallo
William Chen – Managing Director (CEO)
Download jpg (460 KB)
hallo
Production in Prenzlau
Download jpg (2 MB)
hallo
Production in Prenzlau
Download jpg (3 MB)
hallo
zonnepaneel S19
Download png (749 KB)